uw zeecontainer vervoerder
Nederlands EnglishDeutsch

Nieuws

Transport Rien Boom bestaat 45 jaar

nieuwe volvo


Uitbreiding wagenpark met een nieuwe volvo

In week 40 van 2020 is er een nieuwe vrachtauto toegevoegd aan het wagenpark van Transport Rien Boom. Met deze deze aanwinst bestaat het wagenpark nu uit 35 auto's. Er is gekozen voor een Volvo omdat deze waarmaakt wat er beloofd wordt; zuinigheid en bedrijfszekerheid. De auto is uitgerust met een Carrier GENSET en zal ingezet gaan worden in het vervoer van Pharmaproducten in Reefercontainers geheel volgens de GDP richtlijnen.

nieuwe volvo


Aanstelling Transport directeur Wesley Bakx

interview


Wesley Bakx, ervaren in de (container) logistiek, heeft ons team per maart versterkt en zal operationeel verantwoordelijk zijn binnen ons bedrijf. Met Wesley willen we onze positie en groei in de markt versterken, waarbij we onze sterke bedrijfswaarden willen handhaven en nog beter maken: Focus op kwaliteit, klantgericht zijn en gespecialiseerd in Genset en GDP.


Corona crisis

Afstand houden, zoveel mogelijk thuis blijven, geen samenkomsten meer… We zitten met z’n allen in een bijzondere tijd, die terecht om bijzondere maatregelen vraagt. Maar het zijn ook moeilijke maatregelen, dat merken wij als sociaal en betrokken bedrijf maar al te goed. Gelukkig is iedereen bij Rien Boom ervan doordrongen dat we allemaal de verantwoordelijkheid dragen om onszelf en elkaar te beschermen

Natuurlijk volgen wij de richtlijnen en instructies van het RIVM en de overheid nauwgezet op. Per dag bekijken we of alle maatregelen die wij hebben getroffen nog passend en voldoende zijn. We zorgen ervoor dat iedereen in de organisatie - van de mensen op de weg tot de mensen aan de computers - helemaal ‘corona-proof’ kan werken. Uw en onze gezondheid gaat wat ons betreft boven alles!

Samen staan we sterk
Als er één ding duidelijk is aan deze crisis, is dat we het samen moeten doen. Samen proberen om de verspreiding van het virus te stoppen, samen zorgen voor de kwetsbaren en zwakkeren, samen verantwoordelijkheid nemen, en samen steun geven en elkaar helpen.

Bij Rien Boom Transport kunnen we door de juiste maatregelen te nemen, gewoon operationeel blijven en ondertussen ook onze mensen optimaal beschermen. Zo zijn wij in staat om ook het bedrijf gezond te houden, ondanks alle (tijdelijke) veranderingen. Alle inzet en het harde werk van onze mensen is daar overigens wel de bepalende factor in - en ook altijd geweest - waarvoor we hen niet genoeg kunnen bedanken!

Voor een groot deel van ondernemend Nederland is de toekomst echter niet zo zeker, dat realiseren wij ons maar al te goed. Wij willen u dan ook op het hart drukken het ons te laten weten als wij u ergens mee kunnen helpen. Waar mogelijk willen wij graag klaarstaan voor onze klanten en gewaardeerde relaties, op welke manier dan ook.

Blijf gezond
Al weten we nog niet wanneer, er komt een moment dat we de coronacrisis achter ons kunnen laten. Er zullen straks dingen blijvend veranderd zijn, en er zullen ongetwijfeld ook veel dingen (weer) hetzelfde zijn. We hopen in ieder geval van ganser harte straks met u te kunnen terugkijken op deze bijzondere periode, en te kunnen constateren dat het niets heeft veranderd aan de écht belangrijke dingen…

Denk om uw gezondheid, dat doen wij ook, en laat het ons weten als we iets voor u kunnen doen.


Interview met Martin Boom over de Volvo FH met I-Save

interview

Veilig en zuinig rijden zijn belangrijke uitgangspunten voor Transport Rien Boom. Eigenaar Martin Boom ziet de aanschaf van 4 Volvo FH's I-Save met Turbo Compound als een logische stap om die ambities verder gestalte te geven.

link naar hele artikel 

 


 


 

 

sgs GDP gecertificeerd. Good Distribution Practices

Good Distribution Practices

ISO 9001

lid van transport en logistiek Nederland

Transport & logistiek Nederland

NVD beveiligingen